luni, 16 iunie 2014

GRĂDINIȚA PINOCHIO - LONDRA


Cu siguranță că știți că acum traversăm poate cea mai etapă grea din viața noastră. Însă cu toată durerea din suflet, dragii noștri prieteni, noi vă mulțumim că nu ne-ați uitat și că sunteți alături de sufletele noastre greu încercate .
Așa cum am spus de foarte multe ori, împreună am pornit la drum şi tot împreună am luptat ptr. Ştefănel, iar bunul Dumnezeu ne-a trimis mulți prieteni, să ne lumineze calea și să ofere tot sprijinul de care am avut nevoie.Printre aceștia vă numărați și voi, dragii mei – îngerașii de la GRADINIȚA PINOCHIO din LONDRA.
Știm cu toții ce s-a întâmplat, că toate efoturile noastre au fost în zadar – iar acum lupta noastră s-a terminat. Din faptele dvs. bune cu toții am învățat că nu există răsplătă mai mare decât propria mulțumire că ați putut face ceva pentru un alt suflet.
O mamă de înger vă mulțumește vouă dragi îngeri și doamnei Bălănucă Carmen Roxana…și o să încerc să vă menționez pe toți, căci din suflet ptr. un suflet ați dăruit, dragii mei : Elena, Vaida, Denis, Edi, Ovidiu, George, Erik, Ingrid, Andra,Williams, Alex, Sara, Sofia, Loricica. Iar de la noi gânduri de recunoștință și mulțumire se îndreaptă către voi, dragi îngeri cu suflet mare și bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze familiile, să vă dea sănătate și să aveți o copilărie fericită.
Cuvintele de mulțumire pe care ar trebui să vi le adresăm sunt prea puține și prea sărace, însă recunoștința noastră este pentru totdeauna.

                                                                    Cu multă dragoste și recunoștință vă îmbrățișează,
                                                                    Mama îngerașului ȘTEFĂNEL

 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu