duminică, 22 iunie 2014

O LUNĂ...

Şi cerul a-nceput să plângă
Şi totul s-a întunecat
În ziua în care ai plecat
Şi ploi de lacrimi au căzut
În clipa în care te-am pierdut.
 



22 MAI, ORA 4 – suflet drag, e ora când ți-ai luat zborul înger drag și îngeri minunați te-au așteptat la poarta Raiului.
Ai plecat când viața abia începea, o viață pe care n-ai apucat s-o trăiești, mai mult – nici măcar să o înțelegi...
A trecut o lună...fără zâmbetul tău, fără durerea ta, fără tine pui mic și scump...e greu, e foarte greu și doare la fel de mult, ca-n prima zi...mai greu este că trebui să trăim așa, să învățăm să trăim așa – cu durere, cu lacrimi, cu suferință.
Nu se poate întelege cât de grea e despărțirea, decât atunci când o ființă dragă pleacă de lângă noi. O cauți și nu o găsești, o strigi și nu te aude, o aștepți și nu mai vine.
Te-ai înălțat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsându-ne cu ochii înlăcrimați și sufletele pline de durere.
Timpul parcă s-a oprit în loc…de fapt nu…și zile și nopți, toate sunt la fel.
Acum mintea tace, sufletul vorbește, iar lacrimile curg necontenit și inundă obrajii. Și multe rugăciuni, gânduri de iubire şi lacrimi e tot ce-ţi mai putem oferi acum…
 
 
 
Fiecare persoană are o poveste a vieții, care merită a fi spusă, împărtășită ...e adevărat că unele povești sunt  triste, foarte triste și cel mai important este faptul că din fiecare poveste avem de învățat ceva, fiecare poveste tristă are un mesaj, un mesaj nescris, fără cuvinte – un mesaj special .
Sper ca bunul Dumnezeu să ne dea putere să acceptăm și să mergem mai departe cu amintirile și dorurile noastre și cu speranța că Acolo îți  este mai bine și mai sper ca iubirea ptr. puiul mic, îngerașul ce nu mai e printre noi, să învingă durerea din sufletele noastre…iar noi să te pomenim, să te sărbătorim doar așa cum merită un înger… ,,SĂ FIM ÎNGERI PE PĂMÂNT PENTRU ÎNGERII DIN CERURI”
 





Tu te-ai supus destinului cuminte,
C-ai fost chemat de bunul Dumnezeu.
Iar noi aprindem candela aducerii aminte,
Din luminiţa sufletului tău.


 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu